Bianca Ingrosso: “Därför gör jag aldrig mukbangs”

Ett av Bianca Ingrossos stora intressen är att titta på Mukbangs, vilket är Youtubevidos där människor äter massa olika saker medan de pratar om allt mellan himmel och jord. Men Bianca har själv aldrig gjort någon – och nu berättar hon varför.

Bianca Ingrosso är en tjej med många strängar på sin lyra. Hon är högaktuell med succéprogrammet Wahlgrens värld där tittarna får följa henne och resten av Wahlgren/Ingrosso-familjen i deras fartfyllda vardag.

Men utöver det driver Bianca också en av Sveriges största poddar och hon har en rad stora samarbeten med företag. Hon är återigen aktuell som Talangjury, har släppt parfymer samt att hon flitigt uppdaterar sina sociala medier.

Utöver sitt späckfulla jobbschema har Bianca precis som alla andra ett privatliv, som vissa dagar är upp och andra dagar är ned, vilket hon berättar om i det senaste avsnittet av “Alice och Bianca – säger du A måste du säga B”. Bianca berättar att hon fått frågan om hon och pojkvännen Phillipe Cohen gjort slut, vilket inte är fallet.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca och Phillipe har haft en lite krokig väg men på något sätt har paret alltid hittat tillbaka till varandra. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Vi har haft lite utav en kris den senaste tiden. Vi har inte haft det så jättebra och båda är väldigt envisa och stolta. Då fungerar vi så att vi bara blir tysta, berättar Bianca.

Hon berättar då att det som händer när hon mår dåligt är att hennes bulimi kommer tillbaka. Bianca har nämligen lidit av sjukdomen sedan hon var runt 10 år gammal.

– Den första tanken som slår mig då är att jag ska spy, och den är ganska svår att bli av med när du har den tanken 24 timmar om dygnet. Någon gång viker man sig om man är svag, så därför har jag fått ett litet återfall, säger hon.

Därför gör jag inte mukbangs

Tjejerna börjar sedan att prata om vad de gillar att kolla på när de kikar runt på Youtube, och de båda är stora fans av såkallade mukbangs, som är videos är Youtubeprofiler äter olika sorters mat.

– Att du inte gjort en mukbang än?, säger Alice Stenlöf till Bianca.

– Vet du vad. Jag vill verkligen göra det, men det blir så jävla fel om jag ska sitta och trycka i mig mat om jag har haft bulimi. För det är så många gånger som mukbangs har gjort att jag har gått och spytt, alltså fått mig att hetsäta sedan spy. Så jag känner att det blir fel typ, berättar hon.

Vill du lyssna på hela poddavsnittet hittar du det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *